Prepare 2 invest in your life

Voor niets gaat de zon op, maar ook je eerste intakegesprek is gratis. Gaan we daarna samen stappen maken, dan hanteer ik de volgende tarieven:

Voor particulieren:
Het intakegesprek is kosteloos. Na het intakegesprek spreken we een traject af van 3 tot 5 sessies. Het coachingtarief bedraagt € 121,00 (inclusief BTW) per sessie van 1,5 uur.

Voor bedrijven:
Zowel het kennismakingsgesprek met de opdrachtgever als ook de coachee is kosteloos. Na de kennismakingsgesprekken volgt een traject van 5 sessies van 1,5 uur tegen een fixed fee van € 645,00 (exclusief BTW). Meer sessies zijn uiteraard bespreekbaar.

Bij coaching voor bedrijven stelt Prepare2 na het intakegesprek met de coachee een plan van aanpak op. De coachee geeft akkoord op het plan van aanpak en deelt dit daarna met de opdrachtgever. Gedurende het traject stemmen coach en coachee gezamenlijk de wijze van terugkoppeling naar de opdrachtgever af. De privacy van de coachee wordt te allen tijde gewaarborgd.

Ik factureer aan het begin van de kalendermaand, die volgt op de maand waarin de gesprekken plaats hebben gevonden. Prepare2 gaat ervan uit dat we voor de locatie geen extra kosten hoeven te maken. Besluiten we samen dat er een zaaltje gehuurd moet worden voor een sessie, dan worden deze kosten in rekening gebracht op de eerstvolgende factuur.

Prepare 2 connect

Adres

Weesperstraat 25
1398XT Muiden

Telefoon

06 – 5205 51 40

Email

jeroen@prepare2.nl

Bedrijfsgegevens

Prepare2
KvK: 75222930
BTW: NL12345678